Yangın Kapısı Fiyatları Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet derunin yeğleme edilir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız yıkılmaz olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen dışarıya haklı açılmaktadır.

Yangın bapsı acil çıkış muhtevain kullanılacaksa o devran lüzumlu koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem sağlamlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Montaj: Yangın kapısı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek Yangın Bapları yangın kapısı kullanılır.

Topluluk beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kavramak kucakin tıklayın.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Cihan üzerinde yangın dair; konutlar da dahil sarhoş olmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması zaruri olduğundan en geniş standartlardan birisi BS kısaca İngiliz Standardıdır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişir.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış bapları, ölçünlü baplara nazaran henüz pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den esaslayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en muvafık hediye politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page